***TERBARU*** Buat Duit Tepi USD Dengan Mudah!

***TERBARU*** Buat Duit Tepi USD Dengan Mudah!

Bagaimana Faqimi buat $3664.48 USD Sebulan Secara Pasif Dengan Menjual "Buku Bodo" di Amazon 

Bagaimana Faqimi buat $3664.48 USD Sebulan Secara Pasif Dengan Menjual "Buku Bodo" di Amazon 

...Yang bestnya buku-buku tu bukan dia tulis sendiri pun~~~

Anda sendiri pun boleh buat secara part time!

...Yang bestnya buku-buku tu bukan dia tulis sendiri pun~~~

Anda sendiri pun boleh buat secara part time!

Cepat! Harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja.

Cepat! Harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja.

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini sebelum harga dinaikkan. Pelaburan berbaloi tahun ini.

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini sebelum harga dinaikkan. Pelaburan berbaloi tahun ini.

  • Buat duit USD secara part time.
  • Buat duit USD secara part time.
  • 100% newbie friendly!
  • 100% newbie friendly!
  • Setup sekali, dapat berkali-kali.
  • Setup sekali, dapat berkali-kali.
  • Tak perlukan website.
  • Tak perlukan website.
  • Tak kacau kerja hakiki anda.
  • Tak kacau kerja hakiki anda.
  • Tak perlu guna iklan berbayar!
  • Tak perlu guna iklan berbayar!

Bayangkan anda dapat income macam ni

Bayangkan anda dapat income macam ni

SETIAP BULAN !

SETIAP BULAN !

Dari meja bersepah Shopievo...

Dari meja bersepah Shopievo...

Usahawan online,

Usahawan online,

Adakah anda dah penat cuba buat duit yang tidak mendatangkan hasil?

Adakah anda dah penat cuba buat duit yang tidak mendatangkan hasil?

Sebelum kami teruskan... kenalkan, kami adalah team SHOPIEVO.

Sebelum kami teruskan... kenalkan, kami adalah team SHOPIEVO.

Kami terdiri daripada beberapa orang ahli yang mempunyai matlamat yang sama.

Kami terdiri daripada beberapa orang ahli yang mempunyai matlamat yang sama.

... iaitu buat duit dan bisnes melalui internet!

... iaitu buat duit dan bisnes melalui internet!

Dengan pengalaman kami bertahun-tahun dalam industri Internet Marketing...

Dengan pengalaman kami bertahun-tahun dalam industri Internet Marketing...

... sudah bermacam-macam cara kami temui cara buat duit di alam maya ni.

... sudah bermacam-macam cara kami temui cara buat duit di alam maya ni.

Dan apa yang anda bakal ketahui hari ni adalah satu cara buat duit PART TIME yang 

unik dan mudah. Yang paling best, anda akan dapat buat duit USD 

... dan kami pasti anda sukakannya…!

Dan apa yang anda bakal ketahui hari ni adalah satu cara buat duit PART TIME yang 

unik dan mudah. Yang paling best, anda akan dapat buat duit USD 

... dan kami pasti anda sukakannya…!

Adakah anda sentiasa RISAU & BUNTU cari jalan buat duit lebih bagi tampung perbelanjaan BULANAN anda?

Adakah anda sentiasa RISAU & BUNTU cari jalan buat duit lebih bagi tampung perbelanjaan BULANAN anda?

Kami harap kami dapat hentikan kerisauan anda tu hari ini!

Kami harap kami dapat hentikan kerisauan anda tu hari ini!

Ya betul! Kami akan tunjukkan jalan supaya anda boleh buat income USD secepat mungkin melalui Marketplace AMAZON!

Ya betul! Kami akan tunjukkan jalan supaya anda boleh buat income USD secepat mungkin melalui Marketplace AMAZON!

Ia bukan seperti yang anda selalu dengar tentang buat duit melalui Amazon.

Ia bukan seperti yang anda selalu dengar tentang buat duit melalui Amazon.

Mungkin anda sudah kerap dengar cara buat komisyen affiliate di Amazon...

Mungkin anda sudah kerap dengar cara buat komisyen affiliate di Amazon...

Hari ni kami tak nak cakap mengenai jadi affiliate di Amazon sebab percent komisyen di Amazon sangat ciput!

Hari ni kami tak nak cakap mengenai jadi affiliate di Amazon sebab percent komisyen di Amazon sangat ciput!

... tapi hari ini kami nak tunjukkan anda CARA BUAT DUIT USD dengan menjadi penjual "Buku" di Amazon.

... tapi hari ini kami nak tunjukkan anda CARA BUAT DUIT USD dengan menjadi penjual "Buku" di Amazon.

Sebelum tu, baca dulu apa kata pembeli terawal kami tentang AMAZpreneur...

Sebelum tu, baca dulu apa kata pembeli terawal kami tentang AMAZpreneur...

Kami juga seperti anda dulu...

Kami juga seperti anda dulu...

Anda TAK PERLU hadap benda yang sama kami lalui dulu...

Anda TAK PERLU hadap benda yang sama kami lalui dulu...

Ramai usahawan yang frust sebab beli panduan buat duit atau bisnes yang lain sebelum ni, semuanya 'SAMPAH'. Kebanyakannya ajar dalam ebook atau video panduan mereka benda yang mereka sebenarnya tak buat!

Ramai usahawan yang frust sebab beli panduan buat duit atau bisnes yang lain sebelum ni, semuanya 'SAMPAH'. Kebanyakannya ajar dalam ebook atau video panduan mereka benda yang mereka sebenarnya tak buat!

Kami banyak jugak beli panduan buat duit terutama sekali di market luar negara. Tapi kebanyakkannya memang SAMPAH.

Kami banyak jugak beli panduan buat duit terutama sekali di market luar negara. Tapi kebanyakkannya memang SAMPAH.

MEMPERKENALKAN

MEMPERKENALKAN

***TERBARUUU*** Buat Duit Tepi Dengan Jual Buku di Amazon!

***TERBARUUU*** Buat Duit Tepi Dengan Jual Buku di Amazon!

CEPAT! Harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja.

CEPAT! Harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja.

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

STOP Buat Benda Lain Yang Buang Masa. Cuba Buat Ini Yang TERBUKTI Berkesan!

STOP Buat Benda Lain Yang Buang Masa. Cuba Buat Ini Yang TERBUKTI Berkesan!

Ya, kalau anda dah penat cari duit lebih dengan buat benda yang tak terbukti berkesan, kami NAK ANDA CUBA buat apa yang kami akan kongsikan kepada anda dalam ebook Amazpreneur ni.

Ya, kalau anda dah penat cari duit lebih dengan buat benda yang tak terbukti berkesan, kami NAK ANDA CUBA buat apa yang kami akan kongsikan kepada anda dalam ebook Amazpreneur ni.

Kami dah buat macam-macam cara buat duit sebelum ni, tapi kami rasa yang ini antara yang tersenang kami berjaya buat income USD melalui Amazon.

Kami dah buat macam-macam cara buat duit sebelum ni, tapi kami rasa yang ini antara yang tersenang kami berjaya buat income USD melalui Amazon.

Yang MENARIKnya, anda boleh buat ini secara santai sahaja tanpa perlu ganggu kerja hakiki anda sekarang!

Yang MENARIKnya, anda boleh buat ini secara santai sahaja tanpa perlu ganggu kerja hakiki anda sekarang!

AMAZON perlukan ANDA!

AMAZON perlukan ANDA!

Seperti yang kami beritahu anda sebelum ini, Amazon bukanlah 100% jual produk mereka sendiri di marketplace tersebut...

Seperti yang kami beritahu anda sebelum ini, Amazon bukanlah 100% jual produk mereka sendiri di marketplace tersebut...

Tapi mereka PERLUKAN 'supplier' produk yang boleh mereka jual kan di platform mereka.

Tapi mereka PERLUKAN 'supplier' produk yang boleh mereka jual kan di platform mereka.

'Supplier' itu adalah ANDA!

'Supplier' itu adalah ANDA!

Peluang anda dapat income USD pasif macam ni masih terbuka luas...

Peluang anda dapat income USD pasif macam ni masih terbuka luas...

Jadi, sekiranya terjual BUKU yang anda hasilkan yang diterbitkan di Amazon, anda akan diberikan ROYALTI sehingga 70% oleh Amazon setiap bulan!

Jadi, sekiranya terjual BUKU yang anda hasilkan yang diterbitkan di Amazon, anda akan diberikan ROYALTI sehingga 70% oleh Amazon setiap bulan!

Untuk pengetahuan anda, platform Amazon ini dipenuhi dengan JUTAAN pengunjung SETIAP HARI!

Untuk pengetahuan anda, platform Amazon ini dipenuhi dengan JUTAAN pengunjung SETIAP HARI!

"Aduhhh... Malasnya nak tulis buku sendiri... English pun suam-suam kuku je ni..."

"Aduhhh... Malasnya nak tulis buku sendiri... English pun suam-suam kuku je ni..."

Semuanya kami tunjukkan step by step dalam panduan AMAZpreneur

Semuanya kami tunjukkan step by step dalam panduan AMAZpreneur

Anda hanya perlu ikut sahaja apa yang kami dah susunkan dalam ebook + Online Workshop ini & anda makin hampir untuk jana duit USD secara pasif.

Anda hanya perlu ikut sahaja apa yang kami dah susunkan dalam ebook + Online Workshop ini & anda makin hampir untuk jana duit USD secara pasif.

Apa lagi kata pelanggan kami mengenai AmazPreneur

Apa lagi kata pelanggan kami mengenai AmazPreneur

DAPATKAN SEKARANG!

DAPATKAN SEKARANG!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Apa anda

Apa anda

Akan Belajar

Akan Belajar

dalam panduan

dalam panduan

Kami sudah susun ikut beberapa modul supaya anda lebih faham dan boleh praktik serta-merta. Anda akan dapat belajar:

Kami sudah susun ikut beberapa modul supaya anda lebih faham dan boleh praktik serta-merta. Anda akan dapat belajar:

Blueprint Step by Step: Belajar melalui ebook + Video Online Workshop dari mula buka akaun Amazon hingga anda berjaya buat duit dengan sistem ini.

Blueprint Step by Step: Belajar melalui ebook + Video Online Workshop dari mula buka akaun Amazon hingga anda berjaya buat duit dengan sistem ini.

4 + 1 Modul Lengkap: Bila dah habis baca kesemua modul ni, anda dah boleh mula serta-merta.

4 + 1 Modul Lengkap: Bila dah habis baca kesemua modul ni, anda dah boleh mula serta-merta.

Shortcut! Kami akan tunjukkan apa yang perlu anda buat, dan apa yang anda tak perlu buat. Short cut untuk anda!

Shortcut! Kami akan tunjukkan apa yang perlu anda buat, dan apa yang anda tak perlu buat. Short cut untuk anda!

BONUS KHAS: Kami berikan anda beberapa bonus yang akan memudahkan lagi perjalanan anda mencapai income USD di Amazon.

BONUS KHAS: Kami berikan anda beberapa bonus yang akan memudahkan lagi perjalanan anda mencapai income USD di Amazon.

NINJA TIPS: Cara kami gunakan supaya buku anda terjual dengan cepat.

NINJA TIPS: Cara kami gunakan supaya buku anda terjual dengan cepat.

Dan pelbagai lagi...

Dan pelbagai lagi...

7 Hari Jaminan 100% Pulangan Wang

7 Hari Jaminan 100% Pulangan Wang

Kami yakin anda pasti suka dengan content yang terdapat dalam panduan ini sebab ianya mungkin sesuatu benda yang baru bagi kebanyakan orang Malaysia.

Walaubagaimana pun, kami tetap sediakan tawaran jaminan kembalikan 100% pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan apa yang kami kongsikan dalam ebook AmazPreneur ini.

Kami yakin anda pasti suka dengan content yang terdapat dalam panduan ini sebab ianya mungkin sesuatu benda yang baru bagi kebanyakan orang Malaysia.

Walaubagaimana pun, kami tetap sediakan tawaran jaminan kembalikan 100% pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan apa yang kami kongsikan dalam ebook AmazPreneur ini.

DAH TAK SABAR NAK DAPAT INCOME USD ?

DAH TAK SABAR NAK DAPAT INCOME USD ?

Anda hanya perlu klik butang pembelian yang kami sediakan dalam page ini, dan order panduan AmazPreneur hari ni!

Anda hanya perlu klik butang pembelian yang kami sediakan dalam page ini, dan order panduan AmazPreneur hari ni!

Anda hanya beberapa klik sahaja lagi untuk bersama dengan kami jana wang USD dari Amazon.

Anda hanya beberapa klik sahaja lagi untuk bersama dengan kami jana wang USD dari Amazon.

Jangan lengah-lengahkan lagi, sebab peluang sebegini jarang anda temui.

Jangan lengah-lengahkan lagi, sebab peluang sebegini jarang anda temui.

Jika anda dapatkan hari ini...

Jika anda dapatkan hari ini...

Kami berikan anda 4 BONUS Hebat ini !

Kami berikan anda 4 BONUS Hebat ini !

BONUS 1

BONUS 1

Tips Nak C.R.E.A.T.E 50 Unit Buku Dalam Masa Sehari

Tips Nak C.R.E.A.T.E 50 Unit Buku Dalam Masa Sehari

BONUS 3

BONUS 3

BONUS 2

BONUS 2

BONUS 4

BONUS 4

Jadi, apa tunggu lagi? Jom sama-sama 'paw' duit Amazon sementara peluang bergolek di depan mata anda!

Jadi, apa tunggu lagi? Jom sama-sama 'paw' duit Amazon sementara peluang bergolek di depan mata anda!

***TERHAD!*** Pelaburan berbaloi anda tahun ini.

***TERHAD!*** Pelaburan berbaloi anda tahun ini.

CEPAT! Dapatkan sekarang sebelum harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja!

CEPAT! Dapatkan sekarang sebelum harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

CEPAT! Harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja...!

CEPAT! Harga promosi akan tamat bila-bila masa sahaja...!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Dapatkan Panduan AmazPreneur hari ini. Jika anda lepaskannya hari ini, harga akan naik bila anda datang balik ke sini esok!

Kena tulis sendiri ke buku nak dijual tu?

Kena tulis sendiri ke buku nak dijual tu?

Soalan hot. Kalau anda rajin dan tau tulis buku dalam bahasa Inggeris, anda boleh tulis sendiri. Itu BONUS untuk anda. Tapi kami ada cara nak buat buku yang tanpa tulis sendiri buku tu seperti yang kami dah buat sebelum ini.

Soalan hot. Kalau anda rajin dan tau tulis buku dalam bahasa Inggeris, anda boleh tulis sendiri. Itu BONUS untuk anda. Tapi kami ada cara nak buat buku yang tanpa tulis sendiri buku tu seperti yang kami dah buat sebelum ini.

Berapa keuntungan dari sebuah buku yang terjual?

Berapa keuntungan dari sebuah buku yang terjual?

Sebenarnya anda yang tetapkan. Tapi kebiasaannya minima $2 - $10 USD per unit. Nampak kecik nilainya, tapi kita akan main dengan kuantiti. Lagipun ni USD bukan matawang Ringgit tau.. :)

Sebenarnya anda yang tetapkan. Tapi kebiasaannya minima $2 - $10 USD per unit. Nampak kecik nilainya, tapi kita akan main dengan kuantiti. Lagipun ni USD bukan matawang Ringgit tau.. :)

Berapa ringgit kos lain yang diperlukan?

Berapa ringgit kos lain yang diperlukan?

Kalau nak ikutkan kosnya hampir zero. Tapi kami akan sarankan anda buat sesuatu nanti yang melibatkan kos. Ia dalam lingkungan RM100 - RM300.

Kalau nak ikutkan kosnya hampir zero. Tapi kami akan sarankan anda buat sesuatu nanti yang melibatkan kos. Ia dalam lingkungan RM100 - RM300.

Perlu pakai FB Ads / Iklan Berbayar tak?

Perlu pakai FB Ads / Iklan Berbayar tak?

Kalau ikut pengalaman kami, tak perlu buat FB Ads pun. Apa yang kami kongsikan dalam panduan ini pun termasuk cara nak rankingkan buku anda tu di carian platform Amazon. Tapi kalau anda nak juga pakai iklan berbayar pun, tiada masalah. Amazon sendiri pun ada program PPC yang anda boleh gunakan untuk buat iklan berbayar terus dari Amazon.

Kalau ikut pengalaman kami, tak perlu buat FB Ads pun. Apa yang kami kongsikan dalam panduan ini pun termasuk cara nak rankingkan buku anda tu di carian platform Amazon. Tapi kalau anda nak juga pakai iklan berbayar pun, tiada masalah. Amazon sendiri pun ada program PPC yang anda boleh gunakan untuk buat iklan berbayar terus dari Amazon.

Berapa lama kemungkinan saya dah boleh mula jana keuntungan?

Berapa lama kemungkinan saya dah boleh mula jana keuntungan?

Kami tak mahu beri jaminan apa-apa, tapi kalau anda ikut step by step kami tunjukkan dan ditambah pulak dengan buku yang anda jual tu nanti ada permintaan, Insyaallah dalam bulan ni jugak anda dah boleh mula jana keuntungan tu.

Cara nak tentukan buku yang ada permintaan di Amazon tu, kami ada tunjukkan dalam panduan Amazpreneur ini.

Kami tak mahu beri jaminan apa-apa, tapi kalau anda ikut step by step kami tunjukkan dan ditambah pulak dengan buku yang anda jual tu nanti ada permintaan, Insyaallah dalam bulan ni jugak anda dah boleh mula jana keuntungan tu.

Cara nak tentukan buku yang ada permintaan di Amazon tu, kami ada tunjukkan dalam panduan Amazpreneur ini.

Saya NEWBIE, sesuai ke saya belajar cara buat duit ni?

Saya NEWBIE, sesuai ke saya belajar cara buat duit ni?

Kami cuba sebaik mungkin untuk tulis dalam ebook ini dengan newbie friendly. Tapi jangan risau, kami sediakan group support. Sekiranya anda ada soalan, kami akan bantu jawabkan dalam group support tersebut. Dan dengan pembelian anda melalui page ini, anda akan dapat sekali dengan Rakaman Video Online Workshop yang kami anjurkan bersama pelanggan terawal kami!

Kami cuba sebaik mungkin untuk tulis dalam ebook ini dengan newbie friendly. Tapi jangan risau, kami sediakan group support. Sekiranya anda ada soalan, kami akan bantu jawabkan dalam group support tersebut. Dan dengan pembelian anda melalui page ini, anda akan dapat sekali dengan Rakaman Video Online Workshop yang kami anjurkan bersama pelanggan terawal kami!

Saya dengar Amazon hanya bayar royalti setakat 30% sahaja kalau kita bukan ada bisnes di USA/UK. Macam tak berbaloi je kalau 30% je dapat.

Saya dengar Amazon hanya bayar royalti setakat 30% sahaja kalau kita bukan ada bisnes di USA/UK. Macam tak berbaloi je kalau 30% je dapat.

Jangan risau, kami dah lalui benda tu dan kami akan tunjukkan cara bagaimana nak naikkan 30% royalti tu jadi 70% ! Banyak tuuuuu...!

Jangan risau, kami dah lalui benda tu dan kami akan tunjukkan cara bagaimana nak naikkan 30% royalti tu jadi 70% ! Banyak tuuuuu...!

Ada Jaminan Pemulangan Wang?

Ada Jaminan Pemulangan Wang?

Ya! Wajib ada. Kami sediakan 7 hari 100% pemulangan wang. Walau bagaimana pun, kalau anda ni jenis yang memang saje nak baca je pastu nak mintak refund, baik lupakan.

Ya! Wajib ada. Kami sediakan 7 hari 100% pemulangan wang. Walau bagaimana pun, kalau anda ni jenis yang memang saje nak baca je pastu nak mintak refund, baik lupakan.

Kami sudah merasainya, dan sangat faham macam mana perasaannya kalau beli panduan yang jenis 'indah khabar dari rupa'. Rasa FRUST, RUGI & SAKIT HATI kan?

Kami sudah merasainya, dan sangat faham macam mana perasaannya kalau beli panduan yang jenis 'indah khabar dari rupa'. Rasa FRUST, RUGI & SAKIT HATI kan?

Sebab itulah kami di Shopievo sentiasa pastikan setiap panduan yang kami hasilkan adalah benda yang BERKUALITI yang memang kami buat secara realiti dan dapat result yang positif!

Sebab itulah kami di Shopievo sentiasa pastikan setiap panduan yang kami hasilkan adalah benda yang BERKUALITI yang memang kami buat secara realiti dan dapat result yang positif!

Kami rasakan ini lebih mudah untuk anda follow...

Kami rasakan ini lebih mudah untuk anda follow...

eCommerce tetap di hati...

eCommerce tetap di hati...

Selain daripada kami fokuskan kepada bisnes produk fizikal eCommerce, kami juga buat produk digital eCommerce sebagai salah satu income stream kami.

Selain daripada kami fokuskan kepada bisnes produk fizikal eCommerce, kami juga buat produk digital eCommerce sebagai salah satu income stream kami.

Kami memang sentiasa cari peluang baru untuk maintainkan bisnes kami dan kebiasaannya memang kami akan buat eksperimen sebelum kami fokus secara serius.

Kami memang sentiasa cari peluang baru untuk maintainkan bisnes kami dan kebiasaannya memang kami akan buat eksperimen sebelum kami fokus secara serius.

BEGITU JUGA DI PLATFORM AMAZON.

BEGITU JUGA DI PLATFORM AMAZON.

Kami rasa, anda dah kenal dan tau apa itu Amazon. Ia merupakan marketplace eCommerce yang paling POPULAR di dunia. Kebanyakkan mat saleh kat luar sana akan cari produk yang mereka mahukan di Amazon.

Kami rasa, anda dah kenal dan tau apa itu Amazon. Ia merupakan marketplace eCommerce yang paling POPULAR di dunia. Kebanyakkan mat saleh kat luar sana akan cari produk yang mereka mahukan di Amazon.

Apa je produk yang anda bayangkan, Insyaallah anda boleh jumpa di Amazon.

Apa je produk yang anda bayangkan, Insyaallah anda boleh jumpa di Amazon.

Kami tau, ramai usahawan dah pun berjaya dapat income melalui Amazon...

Cuma, masih TAK RAMAI orang Malaysia yang ambil peluang ini.

Kami tau, ramai usahawan dah pun berjaya dapat income melalui Amazon...

Cuma, masih TAK RAMAI orang Malaysia yang ambil peluang ini.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ni kami cuba bermacam-macam cara buat duit di Amazon...

Dalam beberapa tahun kebelakangan ni kami cuba bermacam-macam cara buat duit di Amazon...

Jadi AFFILIATE, jana komisyen..

MERCH, jual merchandise...

FBA dan macam-macam lagi lah...

Jadi AFFILIATE, jana komisyen..

MERCH, jual merchandise...

FBA dan macam-macam lagi lah...

Memang tak dinafikan, ia BUKAN MUDAH dan banyak kerja renyah perlu buat untuk betul-betul dapatkan income yang lumayan daripada program-program buat duit yang ada kat Amazon.

Memang tak dinafikan, ia BUKAN MUDAH dan banyak kerja renyah perlu buat untuk betul-betul dapatkan income yang lumayan daripada program-program buat duit yang ada kat Amazon.

Hinggalah.. bulan November tahun lepas, salah seorang team kami iaitu Faqimi berjaya "Cracked the Code" cara yang paling mudah dan cepat untuk hasilkan income di salah satu program Amazon.

Hinggalah.. bulan November tahun lepas, salah seorang team kami iaitu Faqimi berjaya "Cracked the Code" cara yang paling mudah dan cepat untuk hasilkan income di salah satu program Amazon.

Dan kami rasa... ini lah cara yang paling senang untuk kami kongsikan kepada anda cara buat duit tepi USD di AMAZON!

Dan kami rasa... ini lah cara yang paling senang untuk kami kongsikan kepada anda cara buat duit tepi USD di AMAZON!

Buku di Amazon!

Buku di Amazon!

Anda mungkin tahu, marketplace Amazon bermula dengan penjualan pelbagai jenis buku. Dari buku cerita, pelajaran dan lain-lain.

Anda mungkin tahu, marketplace Amazon bermula dengan penjualan pelbagai jenis buku. Dari buku cerita, pelajaran dan lain-lain.

Ya, mungkin anda tak tahu bahawa kebanyakan produk yang dijual di Marketplace Amazon bukanlah hanya dijual oleh Amazon sendiri, tetapi dijual juga oleh ramai lagi SUPPLIER dari seluruh dunia termasuklah orang biasa-biasa macam kita ni.

Ya, mungkin anda tak tahu bahawa kebanyakan produk yang dijual di Marketplace Amazon bukanlah hanya dijual oleh Amazon sendiri, tetapi dijual juga oleh ramai lagi SUPPLIER dari seluruh dunia termasuklah orang biasa-biasa macam kita ni.

Barulah Amazon melebarkan sayap mereka dengan menjual pelbagai jenis produk. Boleh dikatakan semua jenis produk ada dijual di Amazon pada hari ini.

Barulah Amazon melebarkan sayap mereka dengan menjual pelbagai jenis produk. Boleh dikatakan semua jenis produk ada dijual di Amazon pada hari ini.

Tapi mungkin anda TAK TAU...

Tapi mungkin anda TAK TAU...

Sebenarnya, banyak lagi 'lubuk' buat duit di Amazon ni.

Sebenarnya, banyak lagi 'lubuk' buat duit di Amazon ni.

Bukan setakat jana komisyen jadi affiliate Amazon sahaja, tapi ada PELBAGAI lagi yang masih ramai belum terokainya.

Bukan setakat jana komisyen jadi affiliate Amazon sahaja, tapi ada PELBAGAI lagi yang masih ramai belum terokainya.

... Sehinggalah kami jumpa cara yang berikan kami result yang CEPAT walaupun baru bermula...

... Sehinggalah kami jumpa cara yang berikan kami result yang CEPAT walaupun baru bermula...

Kami dah cuba bermacam cara buat duit di Amazon...

Kami dah cuba bermacam cara buat duit di Amazon...

Kami buat AFFILIATE Amazon, tapi rasa tak berbaloi dengan 3% hingga 10% komisyen yang diberikan oleh Amazon.

Kami buat AFFILIATE Amazon, tapi rasa tak berbaloi dengan 3% hingga 10% komisyen yang diberikan oleh Amazon.

Kami buat MERCH Amazon, kami berjaya buat ribuan USD, tapi kena hadapi pelbagai masalah dan akhirnya beberapa akaun Merch kami ditutup oleh Amazon tanpa sebab dan tak diberi peluang untuk appeal!

Kami buat MERCH Amazon, kami berjaya buat ribuan USD, tapi kena hadapi pelbagai masalah dan akhirnya beberapa akaun Merch kami ditutup oleh Amazon tanpa sebab dan tak diberi peluang untuk appeal!

Kami buat FBA, tapi kini kena bersaing lebih ramai usahawan lain.

Kami buat FBA, tapi kini kena bersaing lebih ramai usahawan lain.

Dan AKHIRnya... kami jumpa cara simple dan lebih mudah untuk buat duit di Amazon iaitu dengan cara TERBITKAN BUKU di Amazon walaupun TANPA perlu tulis buku tu sendiri!

Dan AKHIRnya... kami jumpa cara simple dan lebih mudah untuk buat duit di Amazon iaitu dengan cara TERBITKAN BUKU di Amazon walaupun TANPA perlu tulis buku tu sendiri!

Yang menariknya, cara ni TIDAK libatkan...

Yang menariknya, cara ni TIDAK libatkan...

Tak perlukan Facebook Ads

Tak perlukan Facebook Ads

Tak perlukan Google Ads

Tak perlukan Google Ads

Tak perlukan Instagram

Tak perlukan Instagram

Tak perlukan website

Tak perlukan website

Tak perlu buat video

Tak perlu buat video

Tak perlukan modal besar

Tak perlukan modal besar

Tak perlukan email list

Tak perlukan email list

Tak perlu submit order

Tak perlu submit order

Tak perlu tulis sendiri

Tak perlu tulis sendiri

Mereka perlukan anda untuk supply produk-produk untuk mereka jual.

Mereka perlukan anda untuk supply produk-produk untuk mereka jual.

Jadi, anda tak perlu risau sangat tentang trafik. Amazon janjikan TRAFIK untuk anda asalkan BUKU yang anda hasilkan itu ada PERMINTAAN dari pelanggan mereka.

Jadi, anda tak perlu risau sangat tentang trafik. Amazon janjikan TRAFIK untuk anda asalkan BUKU yang anda hasilkan itu ada PERMINTAAN dari pelanggan mereka.

Erkk sekejap! Ada ke kami bagitau kami tulis sendiri buku tu? Takde kan?...

Erkk sekejap! Ada ke kami bagitau kami tulis sendiri buku tu? Takde kan?...

Kami pun akan 'surrender' awal-awal kalau kami nak kena tulis sendiri buku tu dalam English untuk buat duit dengan cara ni. 

Jadi, anda jangan risau! Kami akan tunjukkan anda cara bagaimana nak jual buku di Amazon tu TANPA perlu anda tulis sendiri pun buku tu. Ia tak seperti apa yang anda fikirkan!

Kami pun akan 'surrender' awal-awal kalau kami nak kena tulis sendiri buku tu dalam English untuk buat duit dengan cara ni. 

Jadi, anda jangan risau! Kami akan tunjukkan anda cara bagaimana nak jual buku di Amazon tu TANPA perlu anda tulis sendiri pun buku tu. Ia tak seperti apa yang anda fikirkan!

MODUL 1: PENGENALAN

MODUL 1: PENGENALAN

  • Apa Itu Amazon Kindle Direct Publishing (KDP)
  • Kenapa Mesti Buku?
  • Cara Daftar Amazon KDP
  • Cara Daftar & Kecualikan 30% Amazon Tax
  • Cara Dapatkan Akaun Bank United States
  • Cara Dapatkan Alamat United States
  • Apa Itu Amazon Kindle Direct Publishing (KDP)
  • Kenapa Mesti Buku?
  • Cara Daftar Amazon KDP
  • Cara Daftar & Kecualikan 30% Amazon Tax
  • Cara Dapatkan Akaun Bank United States
  • Cara Dapatkan Alamat United States

MODUL 3: CREATE

MODUL 3: CREATE

MODUL 2: RESEARCH

MODUL 2: RESEARCH

MODUL 4: SUBMIT

MODUL 4: SUBMIT

Anda boleh baca, dan sekiranya dalam tempoh 7 hari pembelian anda, kemudian anda rasa ebook ini tak berbaloi dengan apa yang anda laburkan hari ini, emelkan kepada kami, untuk kami kembalikan wang anda 100%.

Anda boleh baca, dan sekiranya dalam tempoh 7 hari pembelian anda, kemudian anda rasa ebook ini tak berbaloi dengan apa yang anda laburkan hari ini, emelkan kepada kami, untuk kami kembalikan wang anda 100%.

Tak perlu bungkus produk

Tak perlu bungkus produk

Tak perlu pos sendiri

Tak perlu pos sendiri

  • Apa Itu Amazon BSR?
  • 'Tools' Untuk Research BSR Dengan Mudah
  • 'Tools' Untuk Research Keyword Dengan Cepat
  • Bagaimana ALGORITHM Amazon Berfungsi?
  • Niche Yang Perlu Anda Elakkan
  • Niche Berpotensi 'BESTSELLING'
  • Teknik SNIPER Keyword Research
  • Apa Itu Amazon BSR?
  • 'Tools' Untuk Research BSR Dengan Mudah
  • 'Tools' Untuk Research Keyword Dengan Cepat
  • Bagaimana ALGORITHM Amazon Berfungsi?
  • Niche Yang Perlu Anda Elakkan
  • Niche Berpotensi 'BESTSELLING'
  • Teknik SNIPER Keyword Research
  • Rahsia Di Sebalik Buku-Buku Best Seller
  • Jadi Penulis Tanpa Perlu Menulis Buku
  • Berapa Jumlah 'WORDS' Yang Perlu Dihasilkan?
  • Cara Memilih Nama Pena Yang Sesuai
  • Cara Dapatkan Cover Buku BEST SELLER
  • Contoh Cover BEST SELLER
  • Teknik Kill 2 Birds With 1 Stone
  • Rahsia Di Sebalik Buku-Buku Best Seller
  • Jadi Penulis Tanpa Perlu Menulis Buku
  • Berapa Jumlah 'WORDS' Yang Perlu Dihasilkan?
  • Cara Memilih Nama Pena Yang Sesuai
  • Cara Dapatkan Cover Buku BEST SELLER
  • Contoh Cover BEST SELLER
  • Teknik Kill 2 Birds With 1 Stone
  • Submit & Edit Content
  • Tools Editing File
  • Berapa Jumlah 'WORDS' Yang Perlu Dihasilkan?
  • Pilihan Saiz Buku Di Amazon
  • Cara Menetapkan Saiz Buku
  • Cara Tentukan Harga Untuk PROFIT Tinggi
  • Cara Submit Content
  • Submit & Edit Content
  • Tools Editing File
  • Berapa Jumlah 'WORDS' Yang Perlu Dihasilkan?
  • Pilihan Saiz Buku Di Amazon
  • Cara Menetapkan Saiz Buku
  • Cara Tentukan Harga Untuk PROFIT Tinggi
  • Cara Submit Content

101 Sub Niches Ideas Untuk Bantu Anda Membuat Research

101 Sub Niches Ideas Untuk Bantu Anda Membuat Research

FB Group Mastermind khas diwujudkan untuk usahawan Amazon! Anda tidak keseorangan. Kami akan jawab soalan anda di support group FB ini.

FB Group Mastermind khas diwujudkan untuk usahawan Amazon! Anda tidak keseorangan. Kami akan jawab soalan anda di support group FB ini.

Modul Update PERCUMA!

Modul Update PERCUMA!

Anda akan diajarkan cara 'Research' paling senang di Amazon. 

Anda akan diajarkan cara 'Research' paling senang di Amazon. 

Seterusnya sediakan 'Content' untuk buku (Akan diajar cara paling senang dan mudah)

Seterusnya sediakan 'Content' untuk buku (Akan diajar cara paling senang dan mudah)

Upload ke platform Amazon.

Upload ke platform Amazon.

Bila buku sudah di 'Publish', sedia untuk menunggu income pasif setiap bulan hasil jualan buku tersebut.

Bila buku sudah di 'Publish', sedia untuk menunggu income pasif setiap bulan hasil jualan buku tersebut.

Sekali lagi kami terangkan cara ringkas kerja apa sebenarnya yang anda akan buat

Sekali lagi kami terangkan cara ringkas kerja apa sebenarnya yang anda akan buat

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

RM347 sahaja!

MODUL 5: ONLINE WORKSHOP (Mastermind)

MODUL 5: ONLINE WORKSHOP (Mastermind)

  • Belajar melalui VIDEO Online Workshop
  • Lebih terperinci
  • Komunikasi 2 hala
  • Boleh tanya terus kalau tak faham
  • Tak perlu pergi ke mana-mana
  • Belajar melalui laptop/pc anda
  • Belajar Tips Advance Yang Tiada Dalam Ebook
  • Boleh ulangkaji video rakaman
  • Tak mengantuk
  • Boleh cepat ingat dan tak mudah lupa
  • Tidak mudah konfius!

  • Belajar melalui VIDEO Online Workshop
  • Lebih terperinci
  • Komunikasi 2 hala
  • Boleh tanya terus kalau tak faham
  • Tak perlu pergi ke mana-mana
  • Belajar melalui laptop/pc anda
  • Belajar Tips Advance Yang Tiada Dalam Ebook
  • Boleh ulangkaji video rakaman
  • Tak mengantuk
  • Boleh cepat ingat dan tak mudah lupa
  • Tidak mudah konfius!

Testimoni - Testimoni AmazPreneur 

Testimoni - Testimoni AmazPreneur 

Powered by ConvertriPowered by Convertri